Konsultroller

Geo Tailor’s konsulter kan hjälpa dig inom ledning, verksamhetsutveckling, systemutveckling och integration.

Vi bidrar med spetskompetens

Geo Tailor’s konsulter har djupgående förståelse för verksamhetsområdet, inklusive dess begrepp, datamodeller och relevanta standarder. Denna gedigna kunskap gör det möjligt för dem att enkelt sätta sig in i dina behov och bidra effektivt till digitaliseringsinitiativ som skapar konkreta och mätbara effekter för din verksamhet.

Systemutveckling / Webbutveckling

För att effektivt stödja våra kunders affärsutveckling krävs mer än djupgående teknisk expertis. Våra specialister besitter inte bara gedigna tekniska kunskaper, utan har även förmågan att anpassa dem till varje kunds unika situation.

Mobilitet

Våra kunders verksamheter omfattar ofta fordonsflottor och fältverksamhet. Det gör att vi kan erbjuda kompetens inom design, användbarhet och utveckling av mobila lösningar samt kommunikationslösningar.

Systemarkitektur

En roll med fokus på teknisk design av hela eller delar av IT-projekt och system. Idag benämns rollen ofta mer specifikt som Systemdesigner för att tydliggöra fokus på design och lösningsarkitektur.

Integration

I dagens komplexa IT-miljöer är sömlös integration av system och processer avgörande för att optimera verksamheten. Vi på Geo Tailor har gedigen erfarenhet av att integrera system och processer i så gott som alla projekt.

GIS

Med Geo Tailor får du tillgång till omfattande GIS-kompetens och expertis som sträcker sig från avancerad analys till sömlös systemintegration. Vi erbjuder en bredd av tjänster som täcker hela spektrumet av GIS-behov, från kartläggning och dataanalys till systemutveckling och teknisk projektledning.

Projektledning

Oavsett om du behöver driva ett agilt eller traditionellt utvecklingsprojekt, en strategisk verksamhetsförändring eller ett komplext införande av projekt, kan våra erfarna projektledare guida dig till framgång. Vi har gedigen kompetens och bred erfarenhet av att driva projekt i alla stadier, från idé till färdigställande och leverans.

Kravställning och testning

I dagens komplexa IT-miljöer är väldefinierade krav och rigorös kvalitetssäkring avgörande för framgångsrika projekt och produkter. Våra konsulter erbjuder expertis inom kravställning och testning.

Verksamhetsutveckling

Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av att analysera och förbättra kunders verksamhetsprocesser, oavsett om de är IT-stödda eller inte.

Tillbaka till Erbjudanden

Geo Tailor är partner / återförsäljare med Lantmäteriet, vilket är ett bevis på vår djupa kompetens inom fastighetsdata, geodata och kartor.

Vill du veta mer?
Kontakta Kristofer Turland
tel 0703-12 21 70
kristofer.turland@geotailor.com

 

 

Vill du veta vad GIS kan göra för dig?