Geobox

Geobox är ett molnbaserat kartverktyg anpassat för morgondagen, med stort fokus på enkelhet, överskådlighet, säkerhet och integritet.

Addera värde genom Geobox

Letar du efter ett kartverktyg som innefattar enkelhet, överskådlighet, säkerhet och integritet? Då är du på rätt spår.

Vi som står bakom Geobox har tillsammans över 40-års erfarenhet av att bygga molnbaserad mjukvara med fokus på geografisk information. Huvudtanken med Geobox är att modernisera, förenkla och kostnadseffektivisera hanteringen av geografisk information för våra kunder.

Vi vill helt enkelt att våra kunder inte ska betala mer än vad man faktiskt har behov av och den information man får till sig ska vara enkel att förstå och alltid vara aktuell.

Vi har arbetat hårt med att utveckla Geobox till att använda geodata på ett effektivt sätt. Genom att kombinera geodata som är fri att använda, så kallad ”öppen data”, och geodata som har en avgift har vi kunnat kapa kostnaderna för våra kunder.

Möjligheter i Geobox

 • Köp av fastighetsrapporter direkt genom Lantmäteriets fastighetsregister.
 • Skapa dina egna fastighetsrapporter, köp endast information som du faktiskt behöver och inte mer. Med flertalet exportformat ex. PDF, XLS/CSV, XML m.f.l.
 • Köp adresser och annan relaterad information.
 • Köp av kartor i vektor t.ex. Byggnader, Administrativa gränser, Fastighetskartan, Höjddata, Elnät, m.m.
 • Köp av kartor i raster t.ex. Orto 0.16 m > 0.5 m, fastighetskartan samt andra rasterkartor och kartbilder.
 • Använd Geobox direkt i din mobila enhet t.ex. iPad eller mobiltelefon och aktivera appens GPS/DGPS (DGPS, extern enhet med stor noggrannhet).
 • Dra nytta av Geobox projektverktyg internt i företaget samt möjlighet att dela till externa samarbetspartners alt beställare.
 • Dela övriga underlag med externa användare, samarbetspartners och beställare.
 • Analysera och rapportgenerera höjddata.
 • Generera WMS-tjänster (internt/externt).
 • Redigera direkt i kartan.
 • …och mycket annat.

Funktionalitet i Geobox

I Geobox kan du enkelt överskådliggöra och analysera data, med hjälp av aktuella kartor över hela landet, importera egna datalager, dela dina projekt (med verksamhetsdata, geodata och kartdata) med andra användare (intern eller externt).

Med Geobox kan du enkelt skapa, dela och analysera kartor och data från olika källor. Geobox är inte bara en informationsplattform, utan också en plattform för samarbete. Geobox är en innovativ karttjänst för geografisk information och kommunikation.

Med Geobox smarta urvalstjänst kan du generera dina egna fastighetsrapporter på ett enkelt och effektivt sätt.

Du kan välja exakt den information du önskar om en fastighet, såsom ägare, taxeringsvärde, areal, servitut och planbestämmelser m.m. Genom vår smarta urvalsfunktionalitet av fastighetsinformation kan du filtrera och sortera informationen efter dina behov och preferenser. Du kan sedan ladda ner eller skriva ut din rapport med några få knappval.

Geobox har många andra trevliga funktioner som förenklar våra kunders vardag. Geobox är det smarta valet för dig som vill ha mer ut av din geografiska information.

Vi kan lova dig att Geobox är Sveriges modernaste kartverktyg för dig som vill ha snabb och tillförlitlig information om alla fastigheter och markområden i Sverige.

Fungerar i alla webbläsare och enheter

Geobox är byggt med hög säkerhet i molnet och fungerar i alla webbläsare i datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Kontinuerlig utveckling av Geobox

Geobox uppdateras kontinuerligt för att möta morgondagens krav. Du som kund ska veta, om något saknas i Geobox, är du bara ett samtal borta. Vi utvecklar Geobox för våra moderna användare.

GDPR-anpassad administrering av Geobox

Du kan som kund, administrerar ditt företag och dina användare via Geobox-företagsportal. Genom detta slipper ringa in eller administrera allt via xls-lister. Vi har anpassat GeoBox i enlighet med GDPR.

IT-säkerhet och IT-drift

Vi skyddar din information med högsta möjliga IT-säkerhet och kontrollerar regelbundet att inga skadliga program eller sårbarheter finns i vår IT-miljö.

Bli kund idag

Kontakta oss via e-post kristofer.turland@geotailor.com eller ring 044-12 21 70.

Redan kund?

https://portal.geobox.se

Geo Tailor är partner / återförsäljare med Lantmäteriet, vilket är ett bevis på vår djupa kompetens inom fastighetsdata, geodata och kartor.

Vill du veta mer?
Kontakta Kristofer Turland
tel 0703-12 21 70
kristofer.turland@geotailor.com

Vill du veta vad GIS kan göra för dig?